Wat te doen bij een aanrijding?

Schadevergoeding na verkeersongeval

Wij van 112verkeersjuristen uit Limburg snappen het heel goed als u zich afvraagt wat u te doen staat wanneer u bij een aanrijding betrokken bent geweest. Om de afwikkeling van een ongeval in goede banen te leiden, moeten er namelijk heel wat handelingen verricht worden. Daarbij is professionele begeleiding erg aangenaam, vooral wanneer u te maken heeft met lichamelijke en financiƫle schade.

Meer informatie over wat te doen bij een aanrijding?
Man making a call in his car
Schadevergoeding na verkeersongeval

Wij helpen u verder als u niet weet wat te doen bij een aanrijding

Wanneer het voor u niet duidelijk is wat u bij de afwikkeling van een aanrijding te doen staat, voorzien wij u graag van advies. Wij staan bijvoorbeeld voor u klaar als u een auto-ongeluk heeft gehad en niet weet hoe u de vergoeding van de schade kunt regelen. Een ander veelvoorkomend geval in het drukke verkeer in ons land is een aanrijding met een scooter. Wanneer niet duidelijk is bij wie de schuld van de aanrijding ligt, gaan wij graag met deze vraag aan de slag. Ook als u een ongeval met een e-bike of andere tweewieler heeft meegemaakt, rekent u op onze hulp. Onze ervaren specialisten vertellen u graag meer over wat u te doen staat bij een aanrijding.

Stel uw vragen aan een van onze ervaren medewerkers

Onze ervaren verkeersjuristen hebben verstand van zaken en bezitten de kennis die nodig is om u juridisch bij te staan. Wanneer u onze hulp wilt inroepen, horen we dat graag. Ook wanneer u eerst meer wilt weten over onze kosteloze dienstverlening, neemt u gerust contact met ons op. Bereik ons telefonisch via 0031(0)45 5421440 of stuur een e-mail naar info@112verkeersjuristen.nl.

Contactformulier