Op zoek naar gratis rechtsbijstand door jurist of advocaat

112verkeersjuristen staat slachtoffers bij die schade hebben oplopen in het verkeer. Het gaat om forse blikschade met of zonder letsel. Bent u op zoek naar een jurist of advocaat om uw schade te verhalen? Wij bieden gratis rechtsbijstand zodat u uw schade vergoed krijgt. Wij kunnen de kosten voor de juridische hulp meestal verhalen op de (verzekeraar van de) tegenpartij zodat ondersteuning voor u gratis is. Uiteraard adviseren wij u vrijblijvend en zonder kosten zodat u de garantie krijgt dat onze hulp volledig kosteloos is. Wilt u gratis verhaal bij schade door aanrijdingen door 112verkeersjuristen? Neem dan contact met ons op.

 

Gratis rechtshulp bij verkeersongevallen en aanrijdingen

Dagelijks ontstaan er diverse ongevallen, zoals fietsongevallen, of aanrijdingen met een auto, scooter of voetgangers. Maar ook ongevallen in het openbaar vervoer, zoals met de bus, trein of tram. Heeft u schade opgelopen door een aanrijding of ongeval in het verkeer en heeft u schade? Het kan gaan om schade aan uw voertuig (blikschade), maar ook om letselschade en alles wat hierbij komt kijken (hulp in het huishouden, verlies van inkomsten, smartengeld, etc.). Wij brengen alle schade voor u in kaart en zorgen voor gratis rechtshulp.

 

Gratis verhaal bij schade door aanrijdingen

Wij zijn een juridisch kantoor en werken nauw samen met andere advocaten en juristen. Wij zijn gespecialiseerd in Nederlands recht en behandelen geen schades waarop buitenlands recht van toepassing is. Meestal is er sprake van Nederlands recht als het ongeval in Nederland heeft plaatsgevonden,  maar er zijn meer situaties waarbij Nederlands recht van toepassing is. Wij behandelen geen schades die zijn ontstaan na strafrechtelijk handelen (zoals mishandelingen, brandstichting, etc.). U kunt hiervoor terecht bij een van onze partners. Neem daarom altijd voor vrijblijvend advies contact met ons op. 

 

Neem contact op met 112verkeersjuristen

112verkeersjuristen heeft ruime ervaring met het verhalen van schade en weet welke regels gelden. Ook als u denkt dat er geen verhaalsmogelijkheden zijn, is het verstandig om vrijblijvend contact op te nemen. Er zijn vaak meer mogelijkheden om uw schade te verhalen en wij kunnen u gratis adviseren. 112verkeersjuristen maakt onderdeel uit van Veritas Letselschade en is gespecialiseerd in verkeersongevallen. 112verkeersjuristen is werkzaam voor slachtoffers door heel Nederland. Wij komen ook bij letselschadeslachtoffers thuis (of op een andere locatie). 112verkeersjuristen zorgt voor gratis verhaal bij schade door aanrijdingen. Neem contact op met ons en wij helpen u verder.