Heeft u een auto-ongeluk gehad?

Schadevergoeding na verkeersongeval

Als u een auto-ongeluk heeft gehad, heeft dat vaak lichamelijke en financiële gevolgen. Allereerst moet vastgesteld worden wie er aansprakelijk is. Daarbij is het van belang om in het achterhoofd te houden, dat aansprakelijkheid niet hetzelfde is als schuldig zijn. Eigen inschattingen over schuld of deelschuld aan een ongeval met de auto blijken door de complexe werking van de wegenverkeerswet vaak niet juist. Ontdek daarom bij twijfel of u recht hebt op vergoeding door uw verkeersongeval volledig kosteloos voor te leggen aan 112verkeersjuristen uit Limburg. U ontvangt dezelfde dag nog onze reactie.


Als u een auto-ongeluk heeft gehad, behartigen wij kosteloos uw belangen

Het komt regelmatig voor dat een verkeersdeelnemer gedeeltelijk schuldig is aan een ongeval met een auto, maar toch recht heeft op financiële schadevergoeding. Een inzittenden-schadeverzekering die afgesloten is door de leasemaatschappij, werkgever of uzelf dekt niet alleen de schade van de bestuurder, maar ook voor eventuele medepassagiers die schade oplopen door een ongeval met de auto. Dit kan gaan om bijvoorbeeld letselschade, schade aan bagage of kleding. Ook inkomenswegval omdat u niet kunt werken of uw bezigheden niet kunt uitvoeren nadat u een auto-ongeluk heeft gehad, valt onder deze verzekering. Het gaat bij deze schade-uitkeringen al snel om bedragen die de waarde van de auto snel overstijgen, vooral als uw auto al wat ouder is.

112verkeersjuristen
Staan voor u klaar!

Ons team biedt juridisch advies op maat

Wanneer u een ongeval met de auto heeft gehad en in een conflict met een andere verkeersdeelnemer terecht bent gekomen, heeft u een verkeersjurist nodig die verstand van zaken heeft. Bij ons kantoor in Limburg werken specialisten die u kosteloos van advies en hulp voorzien. Wij staan bijvoorbeeld voor u klaar wanneer u zich afvraagt wie er in uw situatie betaalt na een aanrijding. Het is al vervelend genoeg dat u een auto-ongeluk heeft gehad. Wij bieden u daarom graag kosteloos de nodige juridische ondersteuning.

 

Neem direct contact met ons op

Heeft u een auto-ongeluk gehad en heeft u behoefte aan juridische hulp? Wij begeleiden u graag en vertellen u meer over wat te doen na een aanrijding. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u recent een auto-ongeluk heeft gehad. Bereik ons telefonisch via 0031(0)45 5421440 of stuur een e-mail met uw kwestie naar info@112verkeersjuristen.nl.