Wie betaalt na een aanrijding?

Schadevergoeding na verkeersongeval

Wanneer u zich afvraagt wie er betaalt na een aanrijding, is het allereerst van belang om te weten wie de situatie veroorzaakt heeft. Die persoon is namelijk verantwoordelijk voor het betalen van de ontstane schade. Als u wilt weten wie er in uw specifieke situatie betaalt na een aanrijding, staat een van de juristen van 112verkeersjuristen uit Limburg u graag bij.

Meer informatie over wie betaalt na een aanrijding?
Man making a call in his car
Schadevergoeding na verkeersongeval

Als u zich afvraagt wie er betaalt na een aanrijding, helpen wij u verder

Het is niet altijd makkelijk om de vraag te beantwoorden, wie er betaalt na een auto-ongeluk of een aanrijding. Gedegen juridisch advies van een specialist kan dan fijn zijn. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin meerdere verkeersdeelnemers gezamenlijk schuld hebben aan de aanrijding. Dan moeten zij in veel gevallen ook gezamenlijk de schade betalen. Maar ook op deze regel bestaan uiteraard uitzonderingen. Een van de juristen van 112verkeersjuristen vertelt u hier graag meer over. Wij staan u bijvoorbeeld ook bij als u hulp bij letselschade nodig heeft, en problemen ondervindt met het aanvragen van uw vergoeding.

Leg uw kwestie direct voor aan ons ervaren team

Zit u met de vraag, wie er in uw geval betaalt na een aanrijding? Laat ons weten hoe we u mogen helpen, dan gaat een van onze juristen uit Limburg voor u aan de slag. Neem op de plek van het ongeluk direct contact met ons op via whatsapp of onze chat. U kunt ook bellen naar 0031(0)45 5421440 of een e-mail sturen naar info@112verkeersjuristen.nl. We gaan graag met u in gesprek.

Contactformulier