Wie heeft er schuld na een aanrijding?

Schadevergoeding na verkeersongeval

Degene die schuld heeft aan de situatie, moet na de aanrijding de ontstane schade betalen. Wanneer meerdere verkeersdeelnemers gezamenlijk schuld dragen, worden de kosten van de schade over hen verdeeld. Er gelden echter bijzondere regels met betrekking tot aansprakelijkheid. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u te voet of op de fiets in een verkeersongeval zoals een auto-ongeluk terecht bent gekomen. Wanneer dit voor u van toepassing is, vertellen de experts van 112verkeersjuristen uit Limburg u er graag meer over.

Meer informatie over wie er schuld heeft na een aanrijding?
Man making a call in his car
Schadevergoeding na verkeersongeval

Wij voorzien u van advies met betrekking tot de vraag van schuld na een aanrijding

De vraag wie er schuld heeft, is na een aanrijdingzeer belangrijk voor het vergoeden van de schade. Met de juridische hulp van onze experts uit Limburg staat u niet alleen voor deze vraag. De aansprakelijkheid is van belang bij alle soorten verkeersongevallen: of het nu gaat om een auto-ongeluk, een botsing tussen twee fietsen of een aanrijding met een scooter. Wanneer u zelf na een aanrijding niet uit de vraag komt, wie schuld aan de situatie heeft, is hulp van buitenaf noodzakelijk. Wij zijn er voor u als u een ervaren verkeersjurist nodig heeft, die u helpt bij het afhandelen van een verkeersongeval.

Stel uw vraag over aansprakelijkheid na bijvoorbeeld een auto-ongeluk direct

Heeft u een vraag met betrekking tot wie schuld heeft na een aanrijding, of wilt u meer weten over aansprakelijkheid bij een auto-ongeluk? Schakel dan gerust de hulp van 112verkeersjuristen uit Limburg in. Onze specialisten helpen u met hun jarenlange ervaring graag verder en voorzien u van juridisch advies op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@112verkeersjuristen.nl of door te bellen naar 0031(0)45 5421440. We zijn benieuwd naar uw kwestie.

Contactformulier