Aanrijding met een scooter, brommer of snorfietser

Schadevergoeding na verkeersongeval

Heeft u een aanrijding met een scooter meegemaakt? Dan bent u helaas zeker niet de enige. Begin 2019 telde Nederland maar liefst 1,2 miljoen scooters, brom- en snorfietsen. Door de vele andere verkeersdeelnemers die zich tegelijkertijd verplaatsen en verkeersfouten maken, ontstaan er iedere dag verkeersongevallen. Wij staan voor u klaar wanneer u juridische hulp wilt ontvangen omdat u zelf een verkeerongeval veroorzaakt heeft, of als u gewond bent geraakt tijdens een aanrijding met een scooter.


Is er twijfel over de schuldvraag bij een aanrijding met een scooter?

Het team van 112verkeersjuristen uit Limburg biedt gespecialiseerde hulp, ook als u onterecht als schuldige wordt aangewezen. Hoewel u kunt denken dat u een verkeersongeval heeft veroorzaakt, is het toch raadzaam om altijd een van onze verkeersdeskundigen in te schakelen voor een vrijblijvend advies. Ook als u de veroorzaker bent van een aanrijding met een scooter, ontvangt u mogelijk van uw eigen verzekeraar een schadevergoeding voor de geleden schade. Bent u betrokken bij een aanrijding als voetganger? Ook in dat geval rekent u op onze kosteloze hulp.


Laat ons weten waar we u mee mogen helpen

Wanneer u te maken heeft met de gevolgen van een aanrijding met een scooter, neemt u contact met ons op voor kosteloze juridische hulp. Als u even niet meer weet wat u moet doen na een aanrijding, helpen wij u verder. Bereik ons telefonisch via 0031(0)45 5421440 of stuur een e-mail naar info@112verkeersjuristen.nl en leg ons uw kwestie voor.