Aanrijding als voetganger

112verkeersjuristen

Het is erg vervelend als u te maken heeft met een aanrijding als voetganger. In ons drukke verkeer raken dagelijks veel voetgangers gewond door fouten van anderen, met alle gevolgen van dien. Als dit u overkomt, wilt u natuurlijk de beste juridische hulp ontvangen. U wilt immers niet betrokken raken bij conflicten over de toedracht en schuldvraag van het ongeval. De experts van 112verkeersjuristen uit Limburg helpen u kosteloos.


Bij een aanrijding bent u als voetganger zeer kwetsbaar

Voetgangers zijn de grootste, maar tevens ook de meest kwetsbare groep verkeersdeelnemers. Wanneer u als voetganger met een aanrijding te maken krijgt, kunt u ernstig gewond raken. Om de kans op verkeersletsel voor voetgangers te verkleinen, worden voetgangers door extra verkeersregels beschermd. Hierdoor kan de situatie ontstaan dat u als voetganger een verkeersfout maakt, maar toch in aanmerking komt voor schadevergoeding. Wij beantwoorden uw vragen over schadevergoeding graag voor u. Ondervindt u lichamelijke klachten na een aanrijding als voetganger, of bent u zelfs gewond geraakt? Wij geven u graag advies wanneer u bij een ongeluk letsel heeft opgelopen.


Bent u als voetganger aansprakelijk? Uw AVP dekt de schade

Haast iedereen in Nederland heeft een aansprakelijkheidsverzekering particulieren afgesloten. Deze AVP biedt ook bescherming tegen aanrijdingen die ontstaan door schuld door onder andere voetgangers. De medewerkers van ons kantoor vertellen u graag meer over dekking van schade via de AVP in het geval van een aanrijding als voetganger. Als u met een ander soort aanrijding te maken heeft gehad, bijvoorbeeld een aanrijding tussen een fietser en een auto, kunt u natuurlijk eveneens bij ons terecht.


Vraag ons om advies wanneer u als voetganger bij een aanrijding betrokken bent

Wanneer u in de provincie Limburg woont en behoefte heeft aan juridische hulp in verband met een aanrijding, rekent u op ons team van 112verkeersjuristen. Wij bieden u kosteloze hulp op maat. Heeft u vragen voor ons? Dan horen we dat graag van u. Neem contact met ons op door te bellen naar 0031(0)45 5421440, of stuur een e-mail naar info@112verkeersjuristen.nl.