Heeft u bij een ongeluk letsel opgelopen?

Schadevergoeding na verkeersongeval

Wanneer u in een ongeluk terecht bent gekomen, houdt u daar mogelijk letsel aan over. Dit letsel kan zowel lichamelijk als geestelijk van aard zijn, en kan heftige gevolgen hebben. Het is daarom een goed idee om juridisch advies in te winnen. Bij 112verkeersjuristen uit Limburg kunt u terecht voor kosteloos juridisch advies in het geval van letsel na een ongeluk. Wij gaan voor u aan de slag, zodat zaken zoals de schuldvraag en een vergoeding zo vlot mogelijk onderzocht en afgehandeld worden.

Heeft u bij een ongeluk letsel opgelopen?
Man making a call in his car
Schadevergoeding na verkeersongeval

Wanneer u bij een ongeluk letsel heeft opgelopen, helpen wij u verder

Bij ieder ongeluk in het drukke verkeer loopt u het gevaar om letsel op te lopen. Het maakt daarbij niet uit of u een aanrijding als voetganger of bijvoorbeeld een verkeersongeval op de fiets meemaakt. Soms is het lichamelijk letsel dat u bij een aanrijding tussen fietsers oploopt bijvoorbeeld heftiger dan bij een ongeluk tussen twee grotere voertuigen. Hetzelfde geldt als u als fietser wordt aangereden door een auto. U bent op een fiets over het algemeen nou eenmaal kwetsbaarder dan in een metalen constructie.

Neem contact met onze specialisten uit Limburg op

Heeft u na een ongeluk behoefte aan juridische hulp en advies, om een vergoeding voor uw opgelopen letsel te ontvangen? Dan zal een van de experts van 112verkeersjuristen zijn of haar uiterste best doen om u verder te helpen. Ook wanneer u vragen heeft over onze werkwijze, neemt u contact met ons op. Bel ons via 0031(0)45 5421440 of stuur een e-mail met uw kwestie of vraag naar info@112verkeersjuristen.nl. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Contactformulier