Aanrijding tussen fietsers

112verkeersjuristen

Een aanrijding tussen fietsers kan een flinke nasleep krijgen. Denk aan lichamelijke klachten, schade aan de tweewielers en de daarbij behorende vergoeding die aangevraagd moet worden. Als u hulp kunt gebruiken bij het afwikkelen van een aanrijding tussen fietsers, rekent u op de specialisten van 112verkeersjuristen uit Limburg.

Heeft u hulp nodig bij de afwikkeling van een aanrijding tussen fietsers?
Man making a call in his car
Schadevergoeding na verkeersongeval

Schakel onze hulp in voor de afwikkeling van een aanrijding tussen fietsers

Een aanrijding tussen fietsers komt vaak voor. De afgelopen jaren zijn daar tevens steeds meer ongevallen met e-bikes bij gekomen. De fietser die het ongeval aantoonbaar veroorzaakt heeft, moet de schade vergoeden. In veel gevallen is het aantonen van de schuld en dus de aansprakelijkheid lastig. Wij helpen u met deskundige juridische hulp door dit ingewikkelde bewijsproces heen, zodat de afwikkeling zonder problemen verloopt. Wij helpen niet alleen wanneer u betrokken bent bij een aanrijding tussen fietsers. Ook als u als fietser door een auto aangereden bent, staan wij met raad en daad voor u klaar.

Stel uw vragen aan ons ervaren team

Na een ongeval met de fiets zorgen wij er kosteloos voor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Bent u benieuwd naar onze overige dienstverlening of heeft u vragen voor ons vakkundige team? Twijfel niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@112verkeersjuristen.nl of te bellen naar 0031(0)45 5421440.

Contactformulier