Ongeval met fiets

112verkeersjuristen

Een ongeval met de fiets is vooral in het Limburgse heuvelland, waar veel wielrenners te vinden zijn, binnen een fractie van een seconde gebeurd. Heeft u door de aanrijding naast de schade aan uw fiets en kleding ook een letsel opgelopen? Het kan gaan om botbreuken, hersenschudding, maar ook om schaafwonden of pijnklachten aan nek- rug. Kunt u door het letsel niet alles doen wat u voor het ongeval wel kon? Maakt u extra kosten of verdient u minder geld? Neem dan contact op met 112verkeersjuristen. Wij kunnen bijna altijd uw schade gratis verhalen.

Meer informatie over wat te doen bij een ongeval met de fiets?
Man making a call in his car
Schadevergoeding na verkeersongeval

Schade verhalen na een ongeval met de fiets

De kans op het verhalen van de schade is voor u als fietser groot indien u een aanrijding heeft gehad met een auto of een ander motorrijtuig. Fietser worden vergaand beschermd als ‘zwakke’ weggebruiker. Daarnaast is de juridische hulp bijna altijd gratis. Neem contact met ons op en wij zorgen voor de rest. Wij weten wat te doen na een aanrijding. Onze experts nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u krijgt waarop u recht heeft. Zonder een goede belangenbehartiger, zoals 112verkeersjuristen, krijgt u slechts een fractie van waar u recht op heeft.

Geen belangenbehartiger? Schakel ons in voor een gratis schadevergoeding

Heeft u al een dossier lopen zonder belangenbehartiger, omdat u aangereden bent door een auto? Merkt u dat u toch liever een belangenbehartiger wilt inschakelen? Neem dan contact met ons op voor gratis ondersteuning. Zonder belangenbehartiger passen verzekeraars vaak tactieken toe die zorgen voor een lage(re) vergoeding. Verzekeraars behandelen dossiers op een trage manier voordat zij betalen en rekken dossiers oneindig.  

 

Ook bij lopende dossiers: gratis rechtsbijstand en maximale vergoeding als fietser

Heeft u al een belangenbehartiger, maar bent u ontevreden? Schakel ons in om uw  belangenbehartiging over te nemen of om advies in te winnen. In de meeste gevallen kunnen wij zorgen voor een hogere schadevergoeding. Wij weten welke normen er gelden en wat er nog gedaan moet worden na aanrijding met uw fiets, zodat u wel krijgt waar u recht op heeft. U hoeft zich niet te verdiepen in alle geldende regels en krijgt ook nog eens een maximale vergoeding zonder dat u ervoor hoeft te betalen. Ook zorgen wij voor een passend voorschot op korte termijn, zodat u meer rust krijgt en financiële zekerheid. U kunt dan optimaal herstellen na het ongeval met uw fiets.

 

Neem vrijblijvend contact op na aanrijding met uw fiets

Als u op zoek bent naar een betrouwbare professional voor juridisch advies na een verkeersongeval zoals een aanrijding met de fiets, rekent u op ons team uit Limburg. Wilt u uw kwestie aan ons voorleggen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0031(0)45 5421440 of een e-mail te sturen naar info@112verkeersjuristen.nl. Wij zijn erg benieuwd naar uw situatie en we helpen u graag.

Contactformulier