Aanrijdingsschade als inzittende

Schadevergoeding voor ZZP en zelfstandigen na verkeersongeval

Aanrijdingsschade als inzittende kan veel proberen opleveren. Als inzittende van een auto kunt u door een fout van de autobestuurder betrokken raken bij een aanrijding en hierdoor letsel oplopen met verstrekkende gevolgen (ook financiƫle gevolgen). Omdat de autobestuurder vaak een bekende is, kan het onprettig zijn om de autobestuurder voor de geleden schade aan te spreken. Wij van 112verkeersjuristen uit Limburg helpen u, uw belangen kosteloos te behartigen. We handelen uw complete schade af.


Wij helpen u verder bij aanrijdingsschade als inzittende

Voor veel mensen is het onduidelijk, wat hen te doen staat bij een aanrijding. Dat geldt al helemaal wanneer u niet als bestuurder, maar als inzittende bij een aanrijding betrokken bent. Wanneer u tijdens een aanrijding als inzittende aanrijdingsschade heeft opgelopen, voorzien wij u graag van juridisch advies op maat.


Juridische hulp op verschillende vlakken

Voor u en onze juristen is het van belang te weten of er ook andere personen als inzittende letsel hebben opgelopen bij de aanrijding, en of zij er aanrijdingsschade zoals gezondheidsklachten aan hebben overgehouden. Laat deze informatie aan onze medewerkers weten, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen met bijvoorbeeld hulp bij letselschade. Als u een professioneel verkeersjurist nodig heeft die u bij uiteenlopende vragen kan helpen, schakelt u ons ervaren team uit Limburg in.


Stel uw vragen direct aan ons team

Heeft u een aanrijding meegemaakt als inzittende en heeft u daar aanrijdingsschade door opgelopen? Dan staan wij u graag bij met juridisch advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie en om ons uw kwestie voor te leggen. Stuur een e-mail naar info@112verkeersjuristen.nl of bel naar 0031(0)45 5421440.