Een aanrijding tussen scooter en auto

Schadevergoeding na verkeersongeval

Heeft u een aanrijding tussen een scooter en uw auto gehad? Hebben hierdoor u en/of uw passagier(s) en uw voertuig schade geleden? Als u na de schrik en pijn bent bekomen, komt u toch het besef dat er een aantal handelingen verrichten moeten worden. Wij zorgen ervoor dat uw schade-afhandeling van de aanrijding tussen scooter en auto zo gunstig mogelijk voor u te regelen.

Heeft u hulp nodig bij de afwikkeling van een aanrijding tussen scooter en auto?
Man making a call in his car
Schadevergoeding voor ZZP en zelfstandigen na verkeersongeval

Hulp bij een aanrijding tussen scooter en auto

Weet u niet wat te doen na een aanrijding? Geen zorgen en schakel de hulp in van 112verkeersjuristen uit Limburg. Niet is zo vervelend dat net een auto-ongeluk te hebben gehad. Wij zorgen ervoor dat u na een ongeval kosteloos begeleiden. Na de aanrijding spreekt u met een van onze verkeerspecialisten. Dat gesprek vindt telefonisch plaats, terwijl u nog op locatie van het ongeval bent. Hierin bespreken we alle benodigdheden die u ons moet aanleveren voor een soepele verloop.

Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn

Als u te maken heeft gehad met een aanrijding tussen een scooter en auto, dan kunnen wij u bij 112verkeersjuristen van dienst zijn. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Of heeft u nog vragen over het verhalen van schadevergoeding na een ongeluk? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0031(0)45 5421440 of stuur een e-mail naar info@112verkeersjuristen.nl. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Contactformulier