ZZP en een aanrijding

Schadevergoeding voor ZZP en zelfstandigen na verkeersongeval

Als zelfstandige is blikschade vaak niet het ergste

Als u als zzp’er of zelfstandige een verkeersongeval overkomt, en u hierdoor (tijdelijk) uw werk niet meer kunt doen, dan heeft u ook geen inkomen!. U kunt immers als zzp’er -anders dan werknemers- geen beroep doen op een uitkering van het UWV! Als u als zzp’er niet zelf verzekerd bent voor arbeidsongeschiktheid en geen andere verzekering voor handen is die uw schade dekt, dan kunt u hier ook niet op terugvallen.

Verminderde inkomsten door een aanrijding?
112verkeersjuristen
Staan voor u klaar!

Anders dan elders zijn er bij 112verkeerschade specialisten meerdere schadevergoedingsmogelijkheden bekend die bij inkomstenwegval door een aanrijding toch uitkeren Zo is het mogelijk dat uw verkeerschade veroorzaakt is door fouten van andere verkeersdeelnemers die dan ook de door u geleden schade inclusief uw inkomenswegval dienen te betalen. Ook bestaat de mogelijkheid dat u een ”vergeten” aanvullende Schade verzekering Inzittenden bij uw autoverzekering aanhoudt. Een uitkering van deze verzekering kan dan uw inkomensverlies compenseren. Dit ook als u zelf een verkeersfout als bestuurder heeft gemaakt

Heeft u een verkeersongeval als ZZP gehad? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op. Bel, App of mail ons ! Wij overleggen graag met u over voor uw mogelijke oplossingen !