Schadevergoeding bij aanrijding, botsing en ongeluk

Hebt u schade opgelopen in het verkeer en wilt u uw schade verhalen op de tegenpartij of een verzekeraar? U bent dan bij 112verkeersjuristen aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor gratis advies. Wij zorgen voor een schadevergoeding bij aanrijding, botsing en ongeluk in het verkeer.


Schadevergoeding bij aanrijding, botsing en ongeluk met auto

Heeft u in de auto een botsing meegemaakt waarbij uw auto forse schade heeft opgelopen en weet u niet hoe u uw schade exact vergoed kunt krijgen? Het kan gaan om een kop-staart aanrijding, een kettingbotsing maar ook om een eenzijdige aanrijding. Vraag gratis advies bij 112verkeersjuristen. U weet dan waar uw verhaalkansen liggen en vaak kunt u gratis juridische bijstand krijgen.


Ongeluk of aanrijding als voetganger of op de fiets

Bent u als fietser of voetganger aangereden? De schade (het letsel) is dan vaak fors. Voetgangers en fietsers worden vergaand beschermd omdat zij zogenoemde ‘zwakke’ weggebruiker zijn. Kinderen onder de 14 jaar worden nog meer beschermd, omdat de sterke weggebruiker in principe de volledige schade moet vergoeden.


Schadevergoeding bij aanrijding, botsing en ongeluk op de motor

Als bestuurder of opzittende van een motor bent u extreem kwetsbaar omdat u door de hoge snelheid en zonder beschermende constructie veel schade kunt oplopen. Naast de motor die beschadigd kan raken (blikschade) is uw eigen leven vaak in gevaar indien u aangereden wordt of een eenzijdig ongeval krijgt.

Mocht u letsel hebben opgelopen door een verkeersongeval vraag ons om vrijblijvend advies zodat u op de hoogte bent van uw verhaalkansen.


Aanrijding, botsing of ongeval met andere vervoersmiddelen

Er zijn diverse andere vervoersmiddelen waarbij u schade kunt oplopen: scooter, brommer, quad, trike, etc. Ook in het openbaar vervoer kunt u letsel oplopen; bijvoorbeeld bij een abrupte rempoging van de chauffeur van een trein of bus zonder geldige reden of letsel oplopen door een vliegramp. Ook dan bent u bij 112verkeersjuristen aan het juiste adres. Neem contact met ons op. Wij bieden gratis rechtsbijstand en zorgen ervoor dat u uw schade vergoed krijgt.