Gratis verhalen van uw schade bij kettingbotsing

Bent u betrokken geraakt bij een kettingbotsing en heeft u hulp nodig bij het verhalen van uw schade? Neem dan vrijblijvend contact op met 112verkeersjuristen. Wij voorzien u van gratis advies waar u mee verder kunt.


Wat is een kettingbotsing en gratis verhalen van uw schade

Een kettingbotsing is een ongeval of ongeluk waarbij meerdere auto’s betrokken zijn. Het kan gaan om drie auto’s, maar het kunnen ook tientallen of honderden auto’s zijn. De impact en de hoogte van de schade is vaak fors en in veel gevallen ontstaat er letsel. Het kan gaan om letsel met bijvoorbeeld breuken, maar ook om een whiplash (onder andere klachten aan nek en rug). Een kettingbotsing vindt vaak plaats op een autoweg of autosnelweg. In veel gevallen houden auto’s onvoldoende afstand tot elkaar waardoor een kettingbotsing kan plaatsvinden.


Aansprakelijkheid bij kettingbotsing en gratis rechtshulp

In sommige gevallen is het lastig te beoordelen welke partij aansprakelijk is voor het ongeval. Vaak worden diverse documenten beoordeeld; zoals het schadeformulier die tussen partijen is ingevuld, getuigenverklaringen en politierapporten. De schuldige wordt soms pas achteraf duidelijk. In geval van letsel kan de politie soms pas achteraf partijen ondervragen, omdat het slachtoffer wordt afgevoerd per ambulance. Vaak is de voorste partij onschuldig en is de laatste partij de schuldige partij of is één van de overige bestuurders de schuldige partij.


Neem contact op met 112verkeersjuristen voor gratis rechtshulp

Wilt u vrijblijvend en gratis advies over uw verhaalskansen? Neem dan contact op met 112verkeersjuristen. Wij weten als geen ander waarop gelet moet worden omdat wij ervaring hebben met het verhalen van schade bij kettingbotsingen. Neem contact op met 112verkeersjuristen zodat wij u gratis kunnen helpen bij het verhalen van uw schade bij een kettingbotsing.