Gratis hulp tweede aanrijding bij het verhaal

Heeft u enkele jaren geleden een ongeval gehad met letsel? Bent u onlangs weer betrokken geraakt bij een nieuwe aanrijding met letselschade? Wees dan voorzichtig en verstandig. Schakel direct een professionele belangenbehartiger in zoals 112verkeersjuristen. Wij staan u vakkundig en professioneel bij en verhalen uw schade. Wij bieden gratis hulp bij het verhalen van schade bij een tweede aanrijding in korte tijd.


Problemen bij het verhalen van schade bij tweede aanrijding in korte tijd en het belang van professionele rechtsbijstand

In geval van een tweede aanrijding zijn diverse zaken relevant. Is uw eerste ongeval al afgewikkeld met de tegenpartij? Of loopt het dossier nog steeds? Indien de eerste zaak nog steeds loopt en het letsel vergelijkbaar is, dan verzoeken wij de eerste verzekeraar om beide schades te behandelen als één letselschadedossier. Achteraf bepalen de verzekeraars dan wie welk deel van de schade voor zijn rekening neemt. Soms gaat het om letsel dat niet vergelijkbaar is. Wij hebben dan te maken met twee tegenpartijen wat het verhalen van de schade uiterst complex maakt. Schakel dan altijd een belangenbehartiger in die ook zorgdraagt voor de medische onderbouwing.


Het belang van een professionele belangenbehartiger bij het verhalen van een tweede aanrijding in korte tijd

Mocht de vorige schade al zijn afgewikkeld, dan is het belangrijk om na te kijken of het letsel volledig was verdwenen of wat de toename aan klachten is. Er moet namelijk bepaald worden welk specifiek letsel en de daarmee gepaarde schade vergoed moet worden. Dit is geen makkelijke klus. Een tegenpartij doet regelmatig een beroep op de voorgeschiedenis en ontkent vaak het verband met het laatste ongeval.

Schakel daarom altijd een professionele belangenbehartiger in, zoals 112verkeersjuristen. Neem vrijblijvend contact met ons. Wij bieden gratis hulp bij het verhalen van schade bij een tweede aanrijding in korte tijd. Lees hieronder waarom wij onze hulp bijna altijd aan u gratis kunnen aanbieden.