Gratis rechtsbijstand bij een whiplash

Heeft u whiplash gerelateerde klachten en wilt u weten of uw letselschade wordt vergoed? Neem dan contact met ons op. Wij weten als geen ander hoe wij dit soort letselschades moeten verhalen. Ook als u zelf de aanrijding heeft veroorzaakt willen wij uw verzekeringspakket kosteloos nakijken om uit te zoeken of u wellicht ook voor dit soort schades verzekerd bent. Neem daarom in alle gevallen contact met ons op, want wij bieden gratis rechtsbijstand bij een whiplash.


Wat zijn whiplash gerelateerde klachten?

Een whiplash omvat klachten ontstaan door een slingerbeweging van de nek. Een aanrijding veroorzaakt vaak dit soort klachten. De klachten kunnen diverse zijn. De meest klachten die wij horen van onze cliënten bestaan uit klachten aan nek, rug, schouders, hoofdpijn, cognitieve klachten (concentratieverlies en vergeetachtigheid), angstklachten en slaapproblemen. Het gaat om subjectieve klachten waarvan het letsel niet zichtbaar is op bijvoorbeeld een röntgenscan. Er zijn slachtoffers met dit soort klachten, maar er zijn ook cliënten die dit veinzen. Dit maakt dat de whiplash bij de meeste verzekeraars zorgt voor de nodige discussie. 112verkeersjuristen biedt gratis rechtsbijstand bij een whiplash zodat wij deze moeilijke discussies voor u kunnen voeren.


Schakel 112verkeersjuristen in voor gratis rechtsbijstand bij een whiplash voor het verhalen van uw schade

Bij de whiplash ontstaat er vaak discussie over het letsel zelf. Verzekeraars vinden daarnaast ook vaak dat de beperkingen en klachten maar van korte duur zijn. Het is vanwege deze discussies belangrijk om een belangenbehartiger in te schakelen. Verzekeraars zullen slachtoffers zonder belangenbehartiger veel vaker afschepen met een lage schadevergoeding die niet de daadwerkelijk schade dekt. Er is veel te weten van dit onderwerp en het is normaal dat de meeste slachtoffers hier weinig kennis van hebben. Wist u dat wij meestal gratis voor u kunnen optreden als belangenbehartiger? Lees hieronder verder voor meer informatie.