112verkeersjuristen staat fietser van verkeersongevallen gratis bij

Schadevergoeding voor ZZP en zelfstandigen na verkeersongeval

Aangereden op de fiets? Gratis schadevergoeding? Bent u als fietser aangereden en wilt u gratis uw schade vergoed krijgen? Heeft u naast de schade aan uw fiets en kleding ook letsel opgelopen? Het kan gaan om botbreuken, hersenschudding, maar ook om schaafwonden of pijnklachten aan nek- rug, etc. Kunt u door het letsel niet alles doen wat u voor het ongeval wel kon? Maakt u extra kosten of verdient u minder geld? Neem dan contact op met 112verkeersjuristen. Wij kunnen bijna altijd uw schade gratis verhalen.

De kans op het verhalen van de schade is voor u als fietser groot indien u een aanrijding heeft gehad met een auto of een ander motorrijtuig. Fietser worden vergaand beschermd als ‘zwakke’ weggebruiker. Daarnaast is de juridische hulp bijna altijd gratis.
Neem contact met ons op en wij zorgen voor de rest. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat u krijgt waarop u recht heeft. Zonder een goede belangenbehartiger, zoals 112verkeersjuristen, krijgt u slechts een fractie van waar u recht op heeft.


Geen belangenbehartiger? Schakel 112verkeerjuristen in voor een gratis schadevergoeding

Heeft u al een dossier lopen zonder belangenbehartiger en merkt u dat u toch liever een belangenbehartiger wilt inschakelen? Neem dan contact met ons op voor gratis ondersteuning. Zonder belangenbehartiger passen verzekeraars vaak tactieken toe die zorgen voor een lage(re) vergoeding. Verzekeraars behandelen dossiers op een trage manier voordat zij betalen en rekken dossiers oneindig.  


Ook bij lopende dossiers: gratis rechtsbijstand en maximale vergoeding als fietser

Heeft u al een belangenbehartiger, maar bent u ontevreden? Schakel ons in om uw  belangenbehartiging over te nemen of om advies in te winnen. In de meeste gevallen kunnen wij zorgen voor een hogere schadevergoeding. Wij weten welke normen er gelden en wat er nog gedaan moet worden zodat u wel krijgt waar u recht op heeft. U hoeft zich niet te verdiepen in alle geldende regels en krijgt ook nog eens een maximale vergoeding zonder dat u ervoor hoeft te betalen. Ook zorgen wij voor een passend voorschot op korte termijn, zodat u meer rust krijgt en financiële zekerheid. U kunt dan optimaal herstellen van het opgelopen letsel.